Vi tilbyder

Gennem mere end 30 år har Kennel Børing opdrættet pudler af racerne toypuddel og dværgpuddel. Hundene bliver avlet i sølv, sort og brun. Alle puddelhunde fra Kennel Børing opdrættes udelukkende på de bedste avlslinier, så du kan være sikker på at få en puddelhund, som har et godt og kærligt temperament.
En hund for enhver
Hos Kennel Børing oplever vi, at det er alle typer mennesker og familier, som vælger en puddelhund. Det er alt fra unge mennesker til pensionister. En puddelhund er nemlig en glad og udadvendt familiehund, som passer ind i alle omgivelser.
Dertil kræver en puddelhund ikke mere, end den skal, forstået på den måde, at du som ejer selv bestemmer, hvor aktiv du vil være sammen med din puddelhund. En puddelhund kan finde sig til rette hos ældre mennesker, som ikke har mulighed for at være særligt aktive med hunden. Men en puddelhund kan også bruges til agility og lignende aktiviteter.
Sikkerhed for en god hund
Kennel Børing er medlem af Dansk Kennelklub, og alle puddelhvalpe er stambogsført. Derudover er Kennel Børing også medlem af Puddelklubben.
Når vi opdrætter hunde, gør vi meget ud af, at hvalpene er i vores eget hjem helt fra fødslen – deraf begrebet ”køkkenopdræt”. For hvalpene er netop lige midt i vores køkken! Alle hvalpene er en del af vores familie og derfor socialiseret fra de er helt nyfødte puddelhvalpe. Det ved vi af erfaring giver rolige, omgængelige og sunde puddelhvalpe.
Alle vores puddelhvalpe er klar til livet
Før puddelhvalpene forlader kennelen, er de naturligvis:
– Ormebehandlet
– Chippet
– Vaccineret
– Klippet og soigneret
– Stambogsført i Dansk Kennelklub